A Napfény Dental Fogászat Szeged szívében várja kedves pácienseit.

Nyitvatartás : Hétfő - Péntek | 10:00 - 17:00
  Telefonszám : +36 30 9352 482 | +36 30 4800 100

Szájhigiéniai és fogkozmetikai kezelések, fogkő eltávolítás

Fogfehérítés

A filmvászonról és a reklámokból jól ismert gyönyörű, vakító fehér mosoly szinte minden ember álma. Egy szabályos, ragyogóan fehér fogsor nem csak szép, de önbizalom növelő is. Szép, fehér fogsorral szívesebben mosolygunk, a mosoly, ahogy azt pedig mindenki tudja, magabiztossá és vonzóvá tesz. Szerencsére ez az álom ma már Önhöz is elérhető közelségben van. Fogfehérítés Szeged városában. Ne keressen tovább tehát a Napfény Dental-nál!

A fogorvosi fogfehérítés napjaink egyik legkeresettebb fogászati szolgáltatásává nőtte ki magát

Azonban a mai napig óriási népszerűségnek örvendenek a fogfehérítés házi praktikái, a jól beváltnak tartott „tuti receptek” és a boltokban elérhető, otthoni fogfehérítésre alkalmazható szettek.

Nagyon fontos! Bármilyen jó tanácsot, bevált terméket akarjunk is kipróbálni, előtte feltétlenül konzultáljunk fogorvosunkkal. Leginkább azonban vessük is el az ötletet és bízzuk ezt a szakemberekre, hiszen a fogorvosi fogfehérítés jelenti a tartós és biztos megoldást.

Miért nem javasoljuk az otthoni fogfehérítést?

Az egyéb házi praktikák beválhatnak ugyan, de semmi sem garantálja a maradandó károsodások elkerülését, az olcsó bolti, vagy interneten rendelhető termékek nem jelenthetnek biztonságos megoldást.

Ezért a fogfehérítést bízzuk inkább a szakemberekre, akik amellett, hogy ragyogóan fehérré varázsolják mosolyunkat, egyéb dentálhigiéniai jó tanácsokkal is elláthatnak minket. Fogfehérítés Szeged belvárosában, kényelmesen és biztonságosan. Válassza a Napfény Dental-t, térjen be hozzánk!

fogfehérítés szeged

Milyen fogfehérítő beavatkozások érhetőek el szakembereinknél?

 • Plasma íves fogfehérítés
 • Laser-es fogfehérítés

Milyen elszíneződések orvosolhatóak a fogfehérítéssel?

A fogak elszíneződését számtalan ok és tényező eredményezheti. Legegyszerűbben külső- és belső környezeti hatások szerint lehet az elszíneződéseket csoportosítani.

Külső környezeti hatások: ilyen lehet a dohányzás, a kávé, a tea, a vörösbor, cola fogyasztás és az egyes gyógyszer készítmények okozta elszíneződések, valamint a fogkő és a plakk.

Belső környezeti hatások: a fog belsejében a dentin- és zománcszerkezetbe beépült anyagok, trauma, gyökérkezelés vagy szervi megbetegedés, vitaminhiány okozta elszíneződés, esetleg genetikai öröklődés.

Fogfehérítés: mi történik egy kezelés alkalmával?

Mivel a fog is egy élettel teli szövet, anyagcseréjében a belsejében lévő pulpán kívül a környezetével folytatott diffúziós kapcsolat is szerepet játszik.

Utóbbi kapcsolatot használjuk ki a fogfehérítés során, melynek alkalmával a karbamid-peroxid bomlásából származó szabad oxigéngyökök bejutnak a fog belső szöveteibe, ahol kifejtik oxidatív hatásukat, melynek végeredményeként kapunk gyönyörűen fehér fogakat.

Dentálhigiénia?

A dentálhigiénia azokat a kezeléseket foglalja magában, melyek a fertőzés elkerülésére irányuló tisztaságot teszik lehetővé a szájüregben. A dentálhigiénia alfája és omegája a naponta többszöri, helyesen elvégzett fogmosás, a rendszeres fogászati ellenőrzés, és professzionális fogtisztítás.

Kérjen tőlünk időpontot!

fogkő eltávolítás

Mik tartoznak a dentálhigiénia fogalma alá?

 • Rendszeres és alapos fogmosás
 • Fogkő eltávolítás
 • Polírozás
 • Homokfúvásos fogtisztítás
 • Ínykezelés
 • Fog – és tasak tisztítás

Fogkő eltávolítás Szeged központjában és egyéb dentálhigiéniai kezelések

Fogászatunkon a dentálhigiéniai szolgáltatásokat szakképzett munkatársaink a gyönyörű fogak elkötelezett híveiként látják el.

A dentálhigiénia területén belül, a kezeléseken kívül a szaktanácsadás is fontos szerepet játszik. Kollégáink a tanácsadás során felhívják a figyelmet a nehezebben tisztítható területekre, azok helyes tisztítására, valamint a dentálhigiéniai eszközök és termékek helyes használatára (például: szájzuhany, fogselyem, fogköz tisztító kefe, plakkfestő tabletta, stb…).

Milyen dentálhigiéniai beavatkozások érhetőek el szakembereinknél?

 • Fogkőeltávolítás (ultrahangos)
 • Homokfúvásos fogtisztítás (sópolírozás)
 • Professzionális fogtisztítás

A rendszeres dentálhigiéniai kezelés és konzultáció biztosítja pácienseink számára a ragyogó fogsort, valamint a garanciát az ép és egészséges fogakra még hosszú éveken át. Ne keressen tovább, válasszon minket! Teljes körű szájápolási szolgáltatások, fogkő eltávolítás Szeged városában, elérhető árakon. Ez a Napfény Dental ajánlata Önnek.

Ha bármi kérdése van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban nyugodtan írjon nekünk e-mailt vagy hívjon minket telefonon!