A Napfény Dental Fogászat Szeged szívében várja kedves pácienseit.

Nyitvatartás : Hétfő - Péntek | 10:00 - 17:00
  Telefonszám : +36-30-9352-482

Tudástár

Esztétikai restauráció

A fogászati tömőanyagok minőségének fejlődésével, és az anyagok ragasztásos kapcsolódásának tökélesedésével lehetővé vált az esztétikai zónában lévő fogak alakjának, nagyságának, színeltéréseinek változtatása, szebbé tétele.

A fog felszínének csiszolás nélküli felépítését 3 dimenzióban a modern ragasztási rendszerek teszik lehetővé; a tökéletes anyagkapcsolódást mikroszkópos felületnövelés és mikroérdesítés erősíti.

A következő esztétikai és funkcionális problémák kezelésére alkalmas a technológia:

  • A fogak törése vagy nagymértékű kopása
  • A frontfogak enyhe vízszintes síkú egyenetlensége
  • Nagyméretű kopások és harapásemelés

Az említett kezelés jóval több időt igényel, mint egy hagyományos tömés elkészítése. A kezelés előtt egy lenyomaton kialakított látványtervet kell alkalmazni, melyet az állkapocsmozgásokhoz kell beállítani.

Az anyag, amivel feltöltjük a fogakat, nagy kopás állóságú japán tömőanyag család, mely garantálja a hosszú élettartamot. A kialakítás méreteit a tervezés teszi tökéletessé.

További információkat az esetek egyedi voltának megfelelően személyes konzultáció és tervezés alapján lehet megbeszélni. Az árképzés is ennek megfelelő, nem lehet foganként lebontani. Amennyiben nem egy fogat kell felépíteni, ott az adott állkapocs komplex ellátását tervezzük.

Néhány előtte- utána felvétel :

esztetikai_restauracio

All on four – minden négyen

A nevében is hordozza a lényegét!

Olyan esetben használjuk, ahol nem rendelkezünk elegendő csontkínálattal.

Az emberek többsége a moláris (őrlő) fogait korábban elveszti-kihúzzák, mint az első fogait. Ezért és az anatómiai sajátságok miatt is a front régióban több csont marad, mint az őrlőfogak területén. Ezt használjuk ki ennél a technikánál.

Két implantatumot helyezünk középre, a 2-es fogak helyére, egyenesen.

Két másik implantatumot pedig 25°-30°-os, ferdén helyezünk be, olyan hátulra, ahol van még csont. Hosszabb a csavar, nagyobb a felfekvő felület.

Teljes v. részleges kivehető fogpótlások helyett, ragasztott fogpótlást (körhidat) lehet így készíteni.

Ha több csont áll rendelkezésre, akkor középre még két implantatumot tudunk behelyezni egyenesen, ilyenkor hosszabb hidat lehet készíteni. (all on six)

Ez a technika alkalmas jó implantatum esetén az azonnal terhelésre, tehát a műtét után néhány órán belül kaphat a páciens ideiglenes fogat.

NEM KELL FOGATLANUL MEGVÁRNI AZ IMPLANTATUM CSONTOSODÁSÁT, ami min 3-6 hónap!

Ez az implantálasi szisztéma kellő szakmai tudást, gondos tervezést, és tapasztalatot igényel!

Dr. Magdits György több mint 20 éve végez implantaciós műtéteket. Bízzon a tudásában!

Nagy Péter – súlyemelő olimpikon

A Napfény Dental Fogászat szegedi klinikájának vendégei között találhatjuk Nagy Péter súlyemelő olimpikont is. A tízszeres országos bajnok sportoló évek óta jár hozzánk különböző fogászati kezelésekre és rutin ellenőrzésekre. A sport mellett a jogi egyetemen tanul Magyarország legerősebb embere, aki Universiade-győztes, főiskolai világbajnok és Európa-bajnoki bronzéremmel is büszkélkedhet. A kiváló sportolóval beszélgettünk.

“Egy kedves ismerősöm ajánlotta, hogy keressem fel a Napfény Dental fogászati klinikát. Nem tagadom, előtte évekig nem foglalkoztam azzal a kérdéssel, hogy milyen állapotban vannak a fogaim. Ez nagy hiba volt, most már tudom. Több héten keresztül rendszeresen jöttem a kezelésekre. Ekkor döbbentem rá, hogy mennyire elhanyagoltam ezt a fontos kérdést, a rendszeres ellenőrzésre járást, hiszen nagyon sok sportsérülés a rossz fogakra vezethető vissza. És bizony nagyon sokszor szenvedtem húzódást, olyan sérülést, ami hátráltatta a munkám. Ez már a múlt, nincsenek ilyen problémáim, a fogaim is tökéletesen rendben vannak!

Olyan helyet ismertem meg a Napfény Dentalban, amelyet mindenkinek tiszta szívből ajánlok!

Barátságos a légkör, az orvosok tanácsokkal látnak el, felhívják a figyelmemet minden olyan dologra, amely egy élsportoló számára nagyon fontos. Az edzéseken sokat mesélek a csapattársaimnak arról, hogy a rendszeres fogellenőrzés és a dentálhigiénia mennyire fontos, így ők már nem eshetnek abba a hibába, mint korábban én. Azóta rendszeresen megyek az ellenőrzésekre, és konzultálok a Napfény Dental orvosaival, a felkészülésem egyik kihagyhatatlan része a rendszeres konzultáció.”

Nagy Péter súlyemelő olimpikonhoz hasonlóan válassza a Napfény Dental fogászati szolgáltatásait, a legnagyobb örömünkre szolgálna Önt is elégedett pácienseink között tudni!

Korszerű fogszabályozás – felnőtt korban is

Az ápolt, rendezett fogsor meghatározza az egész arc összképét. Ezért a célunk a Napfény Dentalnál a ragyogó mosoly, egészséges harapás kialakítása minden korosztálynak. A szabálytalan fogazat nehezíti a tisztítást, elősegíti a fogszuvasodás kialakulását, továbbá a fogak és a fogágy túlterhelődését, állkapocs-ízületi problémát okoz. A fogak közötti helyes érintkezés kialakításával azonban mind maguk a fogak, a fogágy és az ízület is megőrizheti egészségét. Természetesen a változás esztétikailag is szembetűnő és kedvező lesz.

Gyermek fogszabályozás – Érdemes korán kezdeni

A tökéletes, magabiztos mosoly bármely életkorban elérhető. Korszerű fogszabályozás Szeged belvárosában, világszínvonalon. Ezt kínáljuk pácienseinknek. A gyermek fogszabályozás kezelés során preventíven lehetséges a fogazat normális fejlődésének biztosítása, ezért már 5-7 éves korban ajánlott az első szűrővizsgálat elvégzése. A különböző izomműködési zavarok, rossz szokások (pl. szájlégzés, nyelvlökéses nyelés) is teljesen gyógyíthatóak ekkor. Trainer készülékekkel segítjük az állcsontok fejlődését, helyes irányba vezetjük a fogakat. A gyermek fogszabályozás megfelelő időben történő megkezdésével az előtört maradó fogakra ragasztott lágy erejű fogszabályozóval helyet tudunk teremteni a később előbújó fogaknak.

Felnőtt fogszabályozás Szeged központjában – Sosem késő!

A felnőtt fogszabályozás keretében lehetőséget biztosítunk akár 50 vagy 60 évesen is a sikeres a terápiára. Sőt, a kezelés ekkor is, csak úgy mint a gyermek fogszabályozás esetében hatékony és kíméletes. Mindez orvosaink szakértelmének és a legmagasabb szintű technológiát alkalmazó, lágy erőleadással működő készülékeknek köszönhető. A fogaknak helyet teremtünk és a legtöbb esetben a nagyfokú harapási eltéréseket is foghúzás, illetve sebészeti beavatkozás nélkül gyógyítunk. Foghiány esetén a későbbi fogpótláshoz javítjuk/teremtjük meg a feltételeket, vagy önmagában fogszabályozó készülékkel zárjuk a rést. Gyökérkezelt, illetve koronával ellátott fogakat is lehet szabályozni. Számos esetben fogágybetegség indokolja a fogszabályozást, mert rendszeres parodontális gondozással a komplex kezelés jelentős javulást eredményez.

Damon fogszabályozás – A legmodernebb, legszebb megoldás

Rendelőnkben a legmodernebb önligírozó készülékeket alkalmazzuk, melyek a beépített záraknak köszönhetően lágy erőkkel mozgatják a fogakat. Kicsi a súrlódás, ami kedvező a fogaknak, a fogágynak és a csontnak, mégis gyors és rendkívül hatékony a kezelés. A Damon Q (fém), valamint esztétikus változata a Damon Clear fogszabályozó bracketek kicsik, elegánsak és biztosítják a folyamatos erőleadást. Ritkábban, mindössze 4-6 hetente szükséges a fogorvosi aktiválás is. A fogszabályozó bracketek viselése természetesen nem károsítja a fogzománcot, nem akadályozza a beszédet. Táplálkozáskor szükséges egy kis körültekintés, illetve az étkezések után ajánlott alaposan fogat mosni. Damon fogszabályozás Szeged szívében, garantáltan elégedett lesz szolgáltatásunkkal!

Kezeléseink során kivehető készülékeket is alkalmazunk. Ezeknek a rögzített fogszabályozó után a fogak stabilizálásában van fontos szerepük, valamint kisebb elváltozások gyógyíthatóak velük. Esztétikai korrekciók szinte láthatatlanul végezhetőek a számítógéppel tervezett sínterápia során. Nagyon fontos az orvossal megbeszélt óraszámban történő rendszeres viselés. Az ettől való eltérés akadályozhatja a megfelelő gyógyulást.

Baba fogzása

Baba fogzás: Honnan erednek a tévhitek?

A baba fogzás az egyik leggyakoribb és legnagyobb véleménykülönbségeket felszínre hozó vitatéma, ha kismamák között ráterelődik a szó. Persze ez nem is csoda, hiszen a babának kellemetlen, a szülőknek pedig embert próbáló feladat átsegíteni kisgyerekét ezen a folyamaton, ami alatt ráadásul sokszor tehetetlennek is érezhetik magukat. Épp ezért a hasznos, valós információkon kívül rengeteg tévhit is kering a különböző kismama fórumokban, a baba-mama Facebook csoportokban és játszótereken baba fogzás témakörben. A következőkben ezen tévhitek közül igyekszünk eloszlatni párat, hogy a bejegyzésünket olvasó szülők felismerjék, amikor elkezdődik a baba fogzás és megfelelő módon hárítsák el a felmerülő problémákat, szakszerűen enyhítsék a pici fájdalmát.

Tévhit: A csecsemő fogzás lázat vagy hasmenést is okozhat

Nyugodjanak meg kedves Anyukák és Apukák, a csecsemő fogzás legrosszabb esetben is csak hőemelkedést okozhat, lázat nem. Az viszont igaz és extra figyelmet igényel a szülőktől, hogy a fogzás menete alatt a baba szervezete valamelyest legyengül, így kevésbé lesz ellenálló a mindenféle vírusokkal, megbetegedésekkel szemben. Az esetleges láz, netalántán hasmenés tehát nem magának a fogzásnak a következménye, hanem a szervezet általános legyengüléséből és abból a tényből ered, hogy a kisbaba fájdalomenyhítésre törekedve gyakran a szájába veszi a kezét vagy egyéb keze ügyébe kerülő tárgyakat, amik természetesen nem mindig teljesen tiszták.

Tévhit: Nem hat a fájdalomcsillapító, lehet, hogy ez még nem is a fogzás?

A csecsemő fogzás a fájdalom mellett a picik általános nyűgösségével is kéz a kézben jár. Ebből kifolyólag könnyen megörténhet, hogy a fájdalomcsillapító kifejtette ugyan hatását, a fogzás enyhítése megtörtént, a baba azonban továbbra is nyűgös marad, rossz a közérzete. Ne adjunk neki még több fájdalomcsillapítót, szigorúan tilos huzamosabb ideig, pár napnál tovább folyamatosan vagy megelőzésképp adagolni! Maradjunk nyugodtak körülötte, legyünk vele, esetleg gyengéden masszírozzuk meg az ínyét ujjbegyünkkel.

Tévhit: A fogak áttörése csak pár nap, a kicsi pedig már hetek óta nyűgös

Sokan még mindig egyazon folyamatnak tartják és a fogak áttörésével teszik egyenlővé a fogzást. Pedig a két dolog teljesen különböző, azaz pontosabban fogalmazva a fogak áttörése csak egy része a fogzásnak, a teljes csecsemő fogzás azonban jóval összetettebb és hosszabb ideig tart. Egy-egy kisbaba fogacska áttörése mindössze 4-7 napot vesz igénybe, a baba fogzás viszont egy nagyjából 6 hónapos kor környékén induló, egészen bő egy éves korig folyamatosan tartó eseménysor. Na persze akkor sincs vége, azonban már valamivel időszakosabbá válik az új fogacskák megjelenése. Egy éves kor után már mondhatni könnyebb dolguk van a szülőknek és babáknak egyaránt, mivel ilyenkor már tényleg csak az épp aktuális új fogacska áttörése körüli pár nap a problémás. Addig azonban a babáknak folyamatosan duzzad az ínyük, nyűgösek, kellemetlen fájdalmaik vannak és az alvás sem mindig problémamentes.

A baba fogzás enyhítése: fogorvosaink tippjei

 • Dörzsöljük be ujjbegyünket egy pár cseppnyi kamillaolajjal és aztán masszírozzuk vele a kisbaba ínyét
 • A fogzás enyhítése történhet hideg innivaló segítségével, néha ennyi is elég a fájdalom enyhítésére
 • Ha túl fájdalmas lenne a babának cumisüveget használni, akkor óvatosan csőrös pohárból adjunk neki inni
 • A hideg innivaló mellett egyéb hűsítő tárgyakat is kaphat a baba rágcsálás céljából, ugyanis ezeknek az ínyre kifejtett nyomása meggyorsítja az áttörést és enyhíti a baba fogzás kellemetlenségeit
 • Ne csak sima textilruhát vagy pelenkát adjunk neki rágcsálni, hanem mártsuk azt előtte kamillateába
 • Adjunk a picinek több innivalót, mert a felfokozott nyáltermelés miatt gyakrabban van szüksége folyadék utánpótlásra

Fogápolás gyerekkorban

A helyes fogápolás hiánya – az ACFF aktuális helyzetjelentése

Az Alliance for a Cavity-Free Future, azaz magyarul a Fogszuvasodásmentes Jövőért Szövetség egy komoly nemzetközi és non-profit jótékonysági szervezet “amelyet a világ vezető fogorvosai és a fogászati szakma képviselői hoztak létre egy közös cél elérése érdekében. Azért fogtak össze, hogy széles körben megismertessék és bevezessék a köztudatba a fogápolás helyes gyakorlatát, valamint megalapozzák egy magasabb szintű szájhigiéniai kultúra megteremtését. A Szövetség legfontosabb célja a fogszuvasodás kialakulásának csökkentése és a betegség továbbterjedésének megállítása, tehát mindenki számára a „Fogszuvasodásmentes Jövő” biztosítása.”

A szervezet legutóbbi, hazánkat is érintő jelentésében a következő nem sok jóval kecsegtető számokat jelentette meg a helyes fogápolás gyakorlatának hiányáról, a fogszuvasodás aktuális állapotáról a magyar gyerekek körében:

 • a 6 éves korú gyerekek mindössze 41%-ának egészségesek csak a fogai, tehát 59%-uk, komoly többségük már ilyen fiatalon valamilyen fogászati problémával küzd
 • a 12 éves gyerekeknek átlagban már 2-3 foga is megbetegedett
 • szintén ennél a korosztálynál maradva: a 12 éves gyerekek 32%-ánál gyermek fogszabályozás szükséges
 • A 12 éves korosztály csak alig több mint harmadának egészséges a fogínye. 61,5%-nál itt is problémák jelentkeznek

Az Egészségügyi Világszervezet szerint is komoly fogproblémáink vannak

Egy másik nemzetközi non-profit szervezet, a WHO azaz az Egészségügyi Világszervezet 32 európai országban elvégzett felmérése alapján felállított rangsorban Magyarország csak a 19-ik helyen áll, a kontinens országainak hátsó felében helyezkedik el a fogszuvasodás elterjedettségét vizsgálva. Ugyan régi adat, de a WHO 2001-es felmérése szerint a 12 éves magyar gyerekek átlagban 3-4 rossz, szuvas foggal is rendelkeznek, miközben ez a átlagos szám svéd kortársaiknál kevesebb, mint egy szuvas fog.

A fogszuvasodás népbetegség Magyarországon, hiszen a lakosság több mint 33%-a csak akkor megy el fogorvoshoz, ha fájdalmat érzékel a szájában. Pedig amikor már idáig fajult a fogászati probléma, akkor megelőzéssel már nincs mit tenni. Kicsit eltávolodva a gyerekektől a magyarok 40%-a teljesen rendszertelenül jár fogorvoshoz és jóval többen vannak azok, akik foghúzás miatt keresik fel a doktorokat, semmint megelőző ellenőrzés okán.

Mi a teendő? Mit tehet a szülő?

Helyes fogápolás, amennyire lehet minden étkezés után helyes fogmosás, kevesebb cukorka, rendszeresebb fogászati ellenőrzés. Érdemes már a lehető legkisebb kortól fogorvoshoz járni a gyerekekkel, hogy hozzászokjanak ehhez az életminőségüket hosszútávon nagyban pozitív irányba megváltoztató gyakorlathoz. Aki rendszeresen fogászati ellenőrzésre jár már pár éves korától, az jóval kevésbé fog félni a fúrótól. És ha már kisgyermeke érdekében a rendelőben tartózkodik, kedves Anyuka vagy Apuka, akkor tegyen egy szívességet magának is és Ön is ellenőriztesse le fogait.

Sport fogvédők

Az egyre szaporodó sportbalesetek elkerülése – súlyos sérülések elkerülése ellen.

A személyre szabott fogvédők magas energiaelnyelő és energia szétoszlató képességgel rendelkeznek.

Nem akadályozzák a légvételt!

Fogorvos és fogtechnikus készíti őket, egyedi lenyomat alapján. Elkészüléséhez 7-10 nap szükséges.

A fogvédő különlegessége, hogy a készítés közben belemintázzák az alsó fogak rágófelszínét is, így pontosan illeszkednek, rögzíti egymást a két állkapocs. Így az oldalirányú ütéseknél az állkapocs nem tud elmozdulni.

Playsafe fogvédők:

2 rétegű, megerősített fogvédő: olyan sportokhoz ajánlott, ahol az állkapcsot nagy felületen érhetik ütések. Pl.: kézilabda, vízilabda, labdarúgás, lovaglás, box, kerékpározás, judo

3 rétegű: olyan sportokhoz, ahol az állkapcsot különösen erős, kis felületen ható ütések érhetik. Pl.: jégkorong, görkorcsolya, karate, rugby, kickbox

Otthoni fogfehérítés

Napjainkban mindenki a hollywood-i mozisztárok vakítóan fehér mosolyára vágyik, és éppen ezért rengeteg mítosz és “jól bevált” otthoni módszer leírása kering a különböző fórumokon illetve jár szájról szájra. Cikkünkben példaként hozunk pár ilyen otthoni fogfehérítés megoldást, majd kifejtjük, hogy miért nem érdemes belevágni ezekbe.

Otthoni fogfehérítés – Jöjjön a legegyszerűbb, legolcsóbb módszer

Az otthoni fogfehérítés során alkalmazott legolcsóbb módszerek egyike a fogfehérítés szódabikarbónával. A kívánt hatás elérése érdekében vízben fel kell oldanunk a szódabikarbónát, majd ezzel fogat mosni. A módszernek az árán kívül szinte semmi előnye sincsen, hátránya viszont sajnálatos módon több is akad. A szódabikarbónában található szemcsék könnyedén megkarcolhatják a fogzománcot, amikben így tetemes kár keletkezhet rendszeres szódabikarbónás otthoni fogfehérítés esetén. Ennek köszönhetően pedig idővel majd fogorvoshoz kell mennünk és higgyék el, ez inkább előbb lesz, mint később.

A módszer hatékonysága is megkérdőjelezhető, valamennyivel fehérebbek lesznek ugyan a fogaink, de igazából ne várjunk tőle többet, mint a bárhol kapható fogfehérítős fogkrémektől. Van még sok-sok a szódabikarbónához hasonlóan szinte költségektől mentes otthoni fogfehérítés módszer bőven (eperrel, kókuszolajjal dörzsölés), azonban minegyikről ugyanúgy elmondhatjuk, hogy a hatásuk megkérdőjelezhető vagy szinte láthatatlan, azonban rosszul alkalmazva őket kárt tehetnek az évek során. Különösen igaz ez a következő csoportra:

Otthoni fogfehérítés: bizonytalan, nem hatékony, veszélyes is lehet

Az utóbbi években terjedtek el itthon is az otthoni fogfehérítés azon módszerei, amikben orvosi anyagokat használnak gyenge koncentrációban, kényelmetlenebb körülmények között. Ezek ugyan hatásosabbnak bizonyulhatnak, mint a fogfehérítés szódabikarbónával vagy olajjal, de ha huzamosabb ideig rossz arányban kevert összetevőket használunk (és mivel nem vagyunk szakemberek, miért ne történhetne ez így könnyedén?), akkor azzal nem csak a fogzománcot, de az ínyünket is károsíthatjuk, fertőzésveszélynek tehetjük ki. A fehérítőanyagok esetleges lenyelése pedig akár gyomorbántalmakhoz is vezethet.

Összességében elmondhatjuk, hogy az otthoni fogfehérítés módszerek egyetlen közös előnye az olcsóság. Még a fogtechnikus által professzionálisan elkészített, műanyag borítóba tett fehérítő zselés, majd ebben alvós eljárás és ezt öt-hat alkalommal megismétlős eljárás is csak pár árnyalatnyi fehéredést fog elérni. Ha tartós és látványos változást szeretnénk, akkor fogorvossal és szakszerű rendelői körülmények között végeztessük el ezt a kezelést.

A biztos megoldás

A professzionális rendelőben végzett fogfehérítés nem jár veszélyekkel és teljesen fájdalommentes. A fogfehérítés feltételei itt a tiszta valamint ép állapotban levő fogsor.  Néha előkezelésre lehet szükség az előbb említettek miatt, azonban ez a legtöbb esetben mindössze egy kis tisztítást valamint fogkő eltávolítást jelent. Idősebb korban sincs akadálya a fogfehérítésnek, viszont itt meg kell jegyeznünk, hogy a fognyak érzékenysége okozhat apró kellemetlenségeket. Az eredményeket pedig nem is érdemes összehasonlítani a cikk többi módszerével, hiszen a rendelőben már egy órányi kezelés után is hét-nyolc árnyalatnyi fehéredés érhető el, a kezelés végére pedig akár tizennégy árnyalatnyit is változhat fogunk fehérsége.

Segítsük együtt az implantatum beültetés utáni gyógyulást

A fog implantátum beültetés előnyei

A foghiány kellemetlenségei nemcsak esztétikai és beszéd problémát, valamint kellemetlen élethelyzeteket jelentenek, hanem komoly egészségügyi kockázatot hordoznak magukban. Épp ezért nem szabad halogatni a fogpótlást, amire a legjobb lehetőség a fogbeültetés, a fogászati implantáció.

A fog implantátum beültetéssel a páciens gyakorlatilag visszakapja “saját” fogait, pontosabban a funkcionalitásban és rágóképességben, erősségben az eredeti fogakéval megegyező fogpótlást kap.

Az implantátum beültetése ma már rutin beavatkozás.

Hogyan történik egy fog implantátum beültetés?

Az implantátum behelyezése műtéti úton történik. A megfelelő helyi érzéstelenítőnek és műtéti technikának köszönhetően a páciens nem érez fájdalmat a műtét során. A sebet varrattal zárjuk. A varratszedés 8-10 nappal a műtétet követően történik.

Fontos a műtét előtti konzultáció, ahol az adott statusra készülő, beteg igényeit figyelembe vevő terv készítésen kívül a fennálló, kezelt szisztémás betegségekről is tájékozódunk, szükség esetén belgyógyászati konzultációt kérünk.

Mint minden műtét esetén a fog implantátum beültetésnél is különösen fontos a sterilitás /ez az orvos és asszisztensének dolga/.

Mit tehet a beteg a beavatkozás sikeréért?

A páciensnek is vannak feladatai azonban! Mindenképpen be kell tartani az orvos utasításait!

A műtétet követő 2-3 nap az arc hideg borogatása ajánlott. Ebben az időben nyers és baktériumflórás tejterméket, morzsás ételt ne fogyasszunk. Magas párnán aludjunk, hogy ne legyen vízszintesen a fejünk.

A seb gyógyulásához elengedhetetlen a megfelelő szájhigiénia. A műtéti terület tisztán tartása. Minden étkezés után elvégzett alapos, lelkiismeretes fogtisztítás. A sebet és környékét Tantum-Verde spray-vel naponta többször fújjuk be.

A dohányzás TILOS!

A különböző házi praktikák (szomszédasszony ajánlása) alkalmazása TILOS!

A gyógyászati segédeszközként árult fényterápiás eszközök használatát is egyeztetni kell a kezelőorvossal!

Kis odafigyeléssel így segíthetjük a gyors és teljes körű gyógyulást. A fog implantátum beültetés a létező legjobb minőségű, legtartósabb fogpótlási mód. A Napfény Dentalnál a szájsebészet és az implantátumok igazi szakértői vagyunk, bátran állíthatjuk, hogy szolgáltatásainkért az ország bármely pontjáról érdemes elutazni hozzánk, mert fogaink egészsége az egyik legnagyobb kincsünk.