A Napfény Dental Fogászat Szeged szívében várja kedves pácienseit.

Nyitvatartás : Hétfő - Péntek | 10:00 - 17:00
  Telefonszám : +36-30-9352-482

Fogszabályozás

Fogszabályozás Damon-rendszerrel

Lágy erejű fogszabályozás és myofunkcionális terápia

A mosoly szinte bármilyen élethelyzetre az egyik legtökéletesebb válasz, mondják a bölcsek. Ahhoz azonban, hogy a mosolyunkkal lenyűgözzünk bárkit is, szép és szabályos fogsor szükségeltetik. A rendezett fogsornak persze az esztétikán túlmutatóan is hatalmas szerepe van. A komfortos táplálkozásnak, a jó harapásnak és a megfelelő beszédtechnikának mind-mind alapvető követelménye a rendezett, szabályos fogsor.

A modern technika segítségével ennek meglétét ma már szerencsére viszonylag rövid idő alatt és fájdalommentesen tudjuk biztosítani

A fogszabályozásra számtalan lehetőségünk adódik életünk során, de a legideálisabb, ha a fogszabályozás gyermekkorban, a maradandó fogak kinövése után kezdjük meg. A 6-7 éves korban már megfelelő számú maradandó foggal rendelkeznek ahhoz a kis páciensek, hogy a gyermek fogszabályozás elkezdhető legyen.

Felnőtt fogszabályozás Szeged központjában: ne feledjük, sosincs késő!


A fogsor szabálytalanságának mértékétől függően választhatunk a kivehető és a rögzített fogszabályozási technológiák közül. A felnőtt fogszabályozás ma már teljesen bevett gyakorlatnak számít.

A kivehető készülékeket elsősorban gyermekkorban, illetve felnőttkorban a kisebb elmozdulások korrigálására alkalmazzuk. Ápolásának a kulcsa a rendszeres tisztítás és a megfelelő tárolás.

A rögzített készülékek alkalmazását komolyabb elmozdulások és fogtorlódásuk esetén javasoljuk, a kezelés időtartalma a torlódások mértékétől függően 1 – 2,5 év.

Rögzített fogszabályozás Szeged városában, ma már a fogszabályozás ezen területén is számtalan lehetőség közül válogathatnak a pácienseink. Az egyszerű fém fogszabályozóktól kezdve, az esztétikus porcelán fogszabályozókon át, lehetőségünk van láthatatlan belső fogszabályozásra, valamint ott a gyermekek számára biztosított színes fogszabályzó is.

 

A fogszabályozáshoz sosem késő. Kérjen tőlünk időpontot!

A rögzített fogszabályozó készülékek alkalmazása során 2-8 hetente szükséges felkeresni a szakembert a folyamatos állítás és ellenőrzés szempontjából. A fix készülékek esetében az ápolás a helyes és rendszeres fogmosáson alapszik, melyet a kezelőorvos által javasolt, speciális kefékkel ajánlatos naponta többször elvégezni.

Miért klinikánkat válassza, ha fogszabályozásra van szükség?

Gyermek és felnőtt fogszabályozás Szeged szívében, magas minőségben, nyugodt környezetben és barátságos légkörben. A Napfény Dental a fogszabályozás területén is a legszínvonalasabb szolgáltatásnyújtásra törekszik.

  • Sok éves tapasztalat
  • Kiváló szakemberek
  • Minőségi alapanyagok
  • A legmodernebb technológiák, a legfrissebb újítások
  • Fogszabályozás Szeged belvárosában, elérhető közelségben


Ha bármi kérdése van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban nyugodtan írjon nekünk e-mailt vagy hívjon minket telefonon!